Figyelem! Új ablakban nyisd meg. NyomtatásE-mail

Bodrog-part vendégház (kulcsos)
Olaszliszkán, a Zemplén-hegység lábánál a Bodrog-folyó partján .
Várjuk Önt ,kedves családját, barátait ,és a pihenni vágyó csoportokat. Egész évben kényelmes elhelyezés nyugodt , falusi környezetben, összkomfortos vidéki házban.

A házban 2 szoba/színes Tv, férőhely 5+4 /étkező, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, wc. Az udvarban parkolás, szalonnasütés, pihenőhely, szükség esetén sátorozási hely is biztosított. Kellemes szórakozás: a Bodrogi csónakázás, fürdés, a horgászat, oktatási szinten is, állandó hellyel, pontyra, harcsára, akár az esti órákban is.

Horgászat az Áres és Fekete-tón. Télen lékhorgászat, korcsolyázás, síelés. Zempléni-hegy várainak látogatása, hegyi túrák szervezése. 10 km-es körzetben gyógyfürdő található. Külön kérésre pincelátogatás, borkóstolás ,minőségi borok: furmint, muskotályos, aszu, szomorodni.

Vendégház : 1200 Ft/nap/fő + energia költség

A teljes ház bérlete 4500 Ft/nap + energia költség

 

Bodrog-Part vendégház házi rendje

Kedves vendég!

Érkezés után:

- a ház körültekintése megtörténtével a vendég megbizonyosodik az eszközök, berendezési tárgyak épségéről, konyhai eszközök meglétéről, és mennyiségéről.
- A vendégkönyvbe legalább egy fő köteles beírni a személyi adatait, s telefonszámát, a felmerülő félreértések elkerülése érdekében!
- Fizetési kötelezettségének tegyen eleget!

Időtöltés közben:

- A szolgáltatásokhoz tartozó eszközök igénybevételével a meglétéről és az épségéért a vendég felel, s használata közben a gazdaságosságot szem előtt tartja.
- a vendég tartózkodási ideje alatt keletkezet károkat, a vendég megtéríti a szállásadónak.
- A házon belül a dohányzás szigorúan TILOS, a dohányzás az udvaron, illetve az ajtó mellett kijelölt helyen szabad!
- Aki háziállatot hoz magával, szíveskedjen megfelelő higiéniai szabályok alapján tartani!
- Az udvaron biztosított tűzhelyek, a tűzvédelmi szabályok betartásával használható!
- A vendégház területén történt balesetért, illetve a vendég által okozott bármilyen féle kárért (ideértve tűzkár, vízkár, elemi kár), továbbá a vendégek értéktárgyaiért a vendég felel a szállásadó felelőséget nem vállal!
- Ügyelni kell a ház higiéniai állapotára!

Egyéb tennivaló:

Fűtési szezonban a vendég, és a szállásadó együttesen olvassák le a gázóra állását, előre megbeszélt formában melegházas érkezéskor a bizalom alapján a szállásadó kőteles a gázórát pontosan leolvasni, és a vendégfüzetbe megadott táblázatba beírni, illetve a vendég távozása előtt ismételten le kell olvasni a gázórát, és a táblázat szerint megállapítani a fogyasztás mértékét!


A Bodrog-Part Vendégház szállásadója kellemes, nyugodt pihenést kíván!


……………………………….
Fekete János
szállásadó